Kare Kod Mezar

Wiki Article

QR Mezar
Niye Qr Kabir kullanmalıyız?
Sevdiklerimizin biçimırasını mutlu etmek midein, Bizden ahir nesiller ciğerin; Büyüklerimiz üzerine malumat yaymak midein Burial Qr hizmetini kullanabilirsiniz. Rastgele bir abonelik ve/veya maaş ve senevi ödeme gerektirmeyen sistemimiz ile sevdiklerinizin çizgiırasını unutamayacağınız şekilde yaşkocaoğlann ve evetşatın!. Vahit yapmanız müstelzim merhum ve/veya ölüm edene ilişik fotoğraf, biyografi, doküman, şiir vb. materyalleri komünikasyon sayfamızda paylaşmak ve bize telefon ile ulaşmanız. Qr Kara yer sayfanız müheyya evetğunda size özel olarak hazırlanmış Qr (data matrix) pleksiglas üzerine edisyonlı kopya olarak gönderilecek ve merkat taşına yapıştırabilirsiniz.

QR nedir?
QR kodu yahut QR kodu, makineler tarafından okunabilen bir matris barkod türüdür. 1994 yılında geliştiren Japon şirketi Denso aracılığıyla patentlenmiştir. kare kod mezar şifre çoğunlukla kare beyaz zehir yeryüzü üzerine siyah motiflerden oluşur. Otomotiv endüstrisinde kullanılmak üzere tasarlanan QR kodu, Japonya ve Güney Kore'de yaygın olarak kullanılmaktadır.


QR Kabir Zamanlı mı?
Hayırlı. QR Makber (Kare Kodlu Merkat) sistemi ile sevdiklerinizi encam nesillere bırakıt bırakabilirsiniz. Süre yasak. Oluşturulan sayfalar size ve ömür boyu özeldir.

QRMEZAR nedir?
Rahmetli için bir şeyler kare kod mezar ekleyebileceğimiz veya merhumun adı, soyadı, veladet ve ölüm zamanı, biyografi, dua, foto, şiir, özel gün, sülale kılıkı vb. Bu sayfada QR (Harf matrisleri). . Mezara gelen ziyaretçilerin merhumun veya merhumun sistemini heveslimaları, temizıllı telefonlarının kamerasını heveslimaları, QR'yi (Matrix Code) taramaları ve ilişkiyı izlem etmeleri yeterlidir. Sistemimiz süresiz olarak çalışmaktadır. Abonelik zorunluluğu yoktur ve katiyen olmayacaktır. Sadece yeni mezarlara bileğil bulunan mezarlara da uygulanabilmektedir. önceki veya yeni mevcut mezarlarınız yürekin sıklet üzerinde çdüzenışan özel QR qr mezar (Matrix Code) meselelemeli pleksiglas yapıştırıcısını siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.

Report this wiki page